Dôležité Informácie: Veľký zimný výpredaj do 50% - Pre viac informácií klikni sem

Výpredaj

Zastaviť strážneho psa Strážny pes
Technické údaje:Výdatnosť: 520/400 ml = 2 m2 Schnutie: na prach 2 hod., celkom 4 hod. Pretierateľné: do 1 hodiny alebo po 48 hodinách.Použitie:Upravovaný povrch musí byť čistý, suchý a zbavený všetkých nečistôt. Traste plechovkou poriadn...
Zobraziť viac

Technické údaje:

Výdatnosť: 520/400 ml = 2 m2
Schnutie: na prach 2 hod., celkom 4 hod.
Pretierateľné: do 1 hodiny alebo po 48 hodinách.


Použitie:

Upravovaný povrch musí byť čistý, suchý a zbavený všetkých nečistôt.
Traste plechovkou poriadne 1 minútu. Striekajte zo vzdialenosti 25 až 30 cm nanášaním tenkých vrstiev vodorovne a potom zvislo, medzi vrstvami nechajte na niekoľko minút schnúť. Je lepšie naniesť niekoľko tenkých vrstiev ako jednu hrubú. Po použití obráťte plechovku hore dnom a striekajte, kým nebude vychádzať len plyn, aby sa vyčistilo tlačidlo..
Pre dokonalý vzhľad aplikujte minimálne v dvoch vrstvách. Písanie je možné po dvoch až troch dňoch od nanášania farby. Kriedu odstránite vlhkou špongiou.


Tipy:

Pred aplikáciou výrobku na kovové povrchy použite PintyPlus Tech základ na železo. Pred aplikáciou výrobku na plastové povrchy použite PintyPlus Tech základ na plasty. Upravované povrchy pre aplikáciou jemne prebrúste pre získanie lepšej priľnavosti. Ak podkladové vrstvy dobre nedržia, odstráňte ich. Pre uľahčenie čistenia povrchov od starých náterov odporúčame použitie Greenox odstraňovača farieb. Pokiaľ je tabuľová farba suchá, môžete ju umývať saponátom a vodou, či premaľovať. Nestriekajte na zapojené prístroje a používajte vo vetraných priestoroch.
Po použití vhoďte prázdny obal do žltého kontajnera.

* Povinné pole

Prosím, zaregistrujte sa a prihláste sa pred pridaním recenzie.

Prihláste sa k newsletteru

Získajte prehľad o nových produktoch a akciách prihlásením sa do nášho odberu noviniek.

* Povinné pole

Súbory cookies nám pomáhajú poskytovať lepšie služby. Používaním tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií